Fysioterapeuter

Alle våre fysioterapeuter har relevant utdanning og lang erfaring med behandling av pasienter med ulike utgangspunkt og behov. Derfor kan du være trygg på at vi tar deg og dine ønsker seriøst, og at du får den hjelpen som kreves.

Fysioterapeutene våre

Terje Berg

Fysioterapeut og Akupunktør

Utdannet ved Statens fysioterapiskole i 1981 og Norsk akupunkturskole Oslo 1993. Medlem av NFF (Norsk Fysioterapeut Forbund) og NAFO (Norsk Akupunkturforening).

Gyda Bjørgo Larsen

Fysioterapeut

Utdannet fysioterapeut 1990. Spesialisert barne- og ungdomsfysioterapeut, men har også i mange år behandlet voksne og eldre. Erfaring fra sykehus, kommunehelsetjeneste, spesialpedagogisk senter og privatpraksis. Idrett påbygging fra UiN. Grunnkurs idrettsmedisin 1,2 og 3. Sertifisering innen medisinsk akupunktur, FMS og MFMS. Crossfit styrketrening og Kettlebellinstruktør. Godkjent kollegaveilder. Medlem av NFF(Norsk Fysioterapeut Forbund).

Morten Berg

Fysioterapeut

Utdannet ved Fontys UOAS i Eindhoven, Nederland. Har årstudium idrett ved UIN Bodø, årsstudium Psykologi ved NTNU Trondheim og utdannet som psykomotorisk fysioterapeut ved Oslo MET. Tilbyr fysioterapi og psykomotorisk fysioterapi. Medlem av NFF(Norsk Fysioterapeut Forbund).

Tore Jørgen Bjørkli

Fysioterapeut

Utdannet ved Høgskolen i Tromsø i 2001, og har jobbet i privat klinisk praksis siden 2004. Har påbygging idrett ved Høgskolen i Nordland, utdanning og sertifisering som mindfulnesslærer, MBSR ved NTNU. Jobber med smertebehandling med bruk av nåler. Medlem i Norsk Fysioterapeutforbund og Norsk forening for mindfulnesslærere MBSR/ MBCT.

Kontakt oss for timebestilling her!  

Kontakt