Om refleksologi:


 

Refleksologi er en naturlig og medisinfri behandlingsmetode som kan styrke helsen din, både fysisk og psykisk. Metoden går ut på å stimulere nervesystemet ved hjelp av punkt- og massasjeteknikker på kroppen. Nærmere forklart kan vi si at ulike deler av kroppen vår, som hud, muskulatur og indre organer står i forbindelse med hverandre via nervesystemet, det vil si at de deler nerveutspring. Det er derfor vi ved hjelp av trykk på et bestemt punkt kan påvirke et annet organ i kroppen.

Refleksologibehandling retter seg ikke kun mot å fjerne symptomer, men søker også å løse årsaken til problemet. Refleksologi kan benyttes til behandling av skader, sykdom og hverdagsplager. Alt i alt handler det om å rette opp ubalansen i kroppen slik at kroppen selv blir i stand til å restituere seg selv.

I løpet av de siste årene har flere og flere fått øynene opp for refleksologi og hvilken effekt den har på helsen vår. Kanskje du også har lyst til å prøve denne spennende behandlingsformen?

Navn: Ingvill Nilsen
Tittel: Refleksolog ved Refleksologiklinikken og Alstad Fysioterapi. 

Bakgrunn: Utdannet refleksolog ved Medika Nova i Oslo i 2013. Medlem av Refleksologforeningen. Har tidligere drevet egen klinikk i Oslo og nå i Bodø. Holder også på med Bachelorutdanning i sykepleie ved Nord Universitet

Hjemmeside: www.refleksologiklinikken.com
Telefonnummer: 91 90 15 90